Te koop

Een prachtig mooi nestje van vivian en bart ze heeft er 10 stuks, 5 chinchilla en 5 konijngrijs, deze diertjes worden zeer groot en hebben wel de ruimte nodig ,ze kunnen ook als huisdier goed worden gehouden, zijn soms net hondjes, worden 26-01-2022 ingeënt en mogen ze naar een nieuwe eigenaar, zijn blauwoog dragers. zijn geboren op 27 november.

de mooie voedster Babeth en beethoven hebben een nestje van 5 stuks, ze had er 7  eerste nest van haar 2 overleden helaas. ze worden na de énting vrij gegeven. de diertjes hebben in de toekomst wel de ruimte nodig, je kunt ze ook als huisdier zeer goed houden, zijn net hondjes. worden ingeënt op 26-01-2022, mogen dan ook gelijk mee.

 

Uit mijn zeer mooie sablé nest heb ik een zeer mooie( ram in te koop, zit hier water te drinken gereserveerd), daar ik niet alles aan kan houden, mag hij naar een zeer goed adres, ze worden 26-01-2022 ingeënt, en mogen dus dan ook gelijk mee.

Wegens afzegging prachtige ram albino komt weer vrij, albino is heel belangrijk om de sablé kleur te fokken, uit dit nest hou ik al ram aan, en kan niet alles aanhouden, vandaar 1 ram uit dit schitterende nest nog te koop.