Prijzen

 

Prijs voor Duitse reus 75,00 euro 

Prijzen voor de sabél lijn  en otters zijn een meer prijs voor , hier zit de volledige inenting voor heel jaar bij , albino,s zijn 75 euro die heb je zeker nodig voor de sablé

 

De kleine Duitse reusjes mogen pas vanaf 8 weken het nest verlaten, indien mogelijk zelfs nog langer maar voor die tijd kunnen ze wel alvast gereserveerd worden. Voor het reserveren van een Duitse reus vraag ik een aanbetaling van € 25,00. Als je besluit de reservering te annuleren dan wordt de aanbetaling niet terug betaald. Als de Duitse reus ziek wordt of komt te overlijden dan krijg je uiteraard je aanbetaling wel terug. Ik behoud mij het recht om ten alle tijden een reservering te annuleren.
Ik werk ook met een reserveringslijst, mensen die op deze lijst staan voor een bepaalde kleur of aftekening hebben de eerste keus voordat de jonge Duitse reus worden vrijgegeven. De geslachten zijn voor 100% zeker, pas vanaf 6 weken is het duidelijker of het een ram of voedster is.

Wat krijgt uw Duitse reus mee naar huis

Als de Duitse reus met u mee naar huis gaat krijgt hij/zij een zakje voer mee wat hij hier gewend is om te eten, dat kun je mengen met je eigen voer zo dat hij/zij er langzaam aan kan wennen. Tevens krijgt u een stamboom mee, deze word gemaakt in een programma waar je juist de verwantschappen kunt zien wat zeer belangrijk is om een goed en gezond konijntje mee naar huis krijgt.
Ben ook lid van kleindier-vereniging , alleen tatoeëring heeft geen nut daar Duitse reuzen niet erkend zijn in Nederland.

                                                                                                                                                                         

rondom drachten, joure , kollum , kunnen de konijntjes eventueel ook thuis gebracht worden.